UPDATE: Femeia care a murit, ieri, intoxicată cu monoxid, alături de fiul ei, era surdomută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un amănunt şocant iese la iveală, la o zi după producerea tragicului eveniment de pe Aleea Mănăstirii, unde o femeie de 41 de ani şi băieţelul ei de doi ani şi jumătate, şi-au pierdut viaţa într-o cameră plină cu monoxid de carbon. Mama micuţului era surdomută.

Aşa se explică faptul că nu a putut ţipa după ajutor nici chiar în ultima clipă. Potrivit anchetatorilor, în casă se aflau mai mulţi membrii ai familiei, însă gazul ucigător s-a răspândit doar în camera în care se aflau cei doi. Femeia a fost resuscitată aproape o oră, însă degeaba. Fiul ei a murit şi el la spital, după aproape tot atâta timp de efort din partea medicilor de a-l readuce la viaţă.

„Când am ajuns la faţa locului am găsit o femeie în stop cardio respirator. Am început manevrele de resusicitare. După un timp s-a anunţat că nici copilul nu mişcă. Şi copilul era tot în stop cardio respirator şi am chemat o altă maşină cu doctor pentru a-l duce la spital. Am resuscitat-o pe femeie aproape o oră, dar din păcate, nu am mai putut face nimic. În casă era monoxid de carbon. Nici nu mi-am dat seama de la început despre ce este vorba”, a declarat dr. Andreea Roxana, care a ieşit, la rândul ei, ameţită din casa în care a avut loc tragedia.

Când au intrat pentru prima oară în casă, medicii de pe ambulanţă au găsit-o pe femeie cu jumătate de corp în afara patului, semn că a încercat din răsputeri să ajungă la o fereastră.

Casa, situată pe Aleea Mănăstirii, este încălzită cu o centrală pe gaze, însă, la momentul acesta, nu se poate spune unde a apărut defecţiunea.
Trupurile celor doi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa pentru autopsiere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite