UPDATE: Elevul bătăuş de la Găeşti a mai lovit două învăţătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulian Ş., de 11 ani, din Găeşti, este privit cu teamă de elevi, ba chiar şi de cadrele didactice de la Şcoala Şerban Cioculescu. Băiatul are obiceiul să vină mai devreme la şcoală, să se ia de colegi şi să hălăduiască prin sălile de clasă, deranjând procesul educativ.

Ieri, s-a repetat povestea. Ba, chiar s-a complicat, Iulian sfârşind prin a lovi o învăţătoare de la clasa a IV-a. Începuseră lecţiile. Magda Pelcu intrase în sala de curs. A fost întreruptă de apariţia elevului recalcitrant.


Dăscăliţa i-a cerut să iasă afară. A fost momentul în care Iulian s-a dezlănţuit. A început să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, fiind cu greu potolit.

Primăria vrea să o decadă din drepturi pe bunică

Învăţătoarea nu a depus plângere la Poliţie, fiindcă nu vrea să o pună într-o lumină nefavorabilă pe bunica băiatului, care îl are în grijă de când a fost părăsit de părinţi.

image

„Un elev al şcolii mi-a deschis uşa. L-am întrebat ce se întâmplă, de ce îmi deranjează ora şi nu mi-a răspuns absolut nimic, după care a început să înjure. L-am luat de mână şi am vrut să merg cu el la domnul director. În acel moment mi-a dat un pumn în faţa şi m-a înjurat în continuare”, spune Magda Pelcu.

Cadrele didactice de la Şcoala Şerban Cioculescu sunt de părere că atitudinea elevului este greu de controlat şi nu mai poate fi schimbată într-o unitate de învăţământ normală.

"Noi am încercat să stăm de vorbă cu el, am chemat familia la şcoala de nenumărate ori, a fost consiliat şi de mine personal, i-am aplicat toate sancţinile posibile... Este un copil care creează foarte multe probleme", afirmă Maria Joiţa, diriginta lui Iulian.

Primăria Găeşti, prin Serviciul de Asistenţă Socială, încearcă, prin deschiderea unui proces, să o decadă din drepturi pe bunică, astfel încât băiatul de 11 ani să ajungă într-o instituţie specială de ocrotire şi educare. Luna trecută, Iulian a mai lovit două învăţătoare din şcoală.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite