UPDATE: Căutările deţinutului evadat au fost abandonate. Vor fi reluate în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evadarea lui Eugen Nicolae Galeş de sub nasul a opt paznici de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, în timp ce se afla la judecătoria din Moreni, a pus pe jar sute de poliţişti, jandarmi şi gardieni. Fugarul a fost căutat mai bine de şapte ore însă căutările au fost abandonate.

Poliţiştii au stabilit că după ce a părăsit clădirea Judecătoriei Moreni, deţinutul s-a urcat într-un taxi cu care s-a deplasat câţiva kilometri, până în localitatea Ghirdoveni, situată în apropierea închisorii. Acolo, evadatul a părăsit autoturismul fără să plătească şi a fugit în pădure. „Mi-a spus că îl bate nu ştiu cine şi să îl iau repede cu maşina. M-a întrebat unde merg, i-am răspuns că la Caragiale şi s-a suit o fată care era în faţă. La Ghirdoveni s-a dat jos din maşină şi a fugit pe o uliţă. Nici nu a plătit”, a declarat Liviu Simescu, taximetrist.

Au fost constituite filtre la toate ieşirile din judeţ. Oamenii legii au dat publicităţii şi semnalmentele bărbatulu şi a apărut o nouă poză a acestuia:


- Înaltime: 1,79 m

- Ochi căprui,

- Frunte lată,

- Urechi mari, lipite,

- Faţă ovală,

- Corpolenţă robustă

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite