UPDATE: Agentul şef de la Colibaşi s-a spânzurat pentru că a aflat că nu este tatăl copilului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faptul că a crescut copilul altui bărbat l-a adus la disperare. Daniel Viorel Petre, de 35 de ani, care lucra ca agent şef la Penitenciarul din Colibaşi, s-a spanzurat, noaptea trecută, în Parcul Mihai Bravu din Târgovişte. Acesta a lăsat şi un bilet de adio în care cere alb pe negru, ca apropiaţii să aibă grijă de mama sa iar corpul său să îi fie incinerat.

Problemele pentru Daniel Viorel Petre au început în urma cu mai bine de un când a aflat, chiar din gura soţiei, că el nu este tatăl băieţelului pe care l-a crescut. Totul s-a întâmplat când copilul s-a îmbolnăvit foarte rău şi avea nevoie de sânge. Atunci, pe când se aflau la spital, femeia i-a spus doctorului că soţul ei nu îl poate ajuta pe micuţ pentru că nu este tatăl real. Între timp, cei doi s-au despărţit şi de atunci a fost cuprins de gânduri negre. Noaptea trecută însă a ajuns la disperare.

"Sa ma iertati toti. Nu pot sa mai traiesc. Aveti grija de mama, voi ai mei de acasa pentru ca sufera. Sa ma incinerati. Iertati-ma. Sa uitati de mine". Acestea au fost ultimele sale cuvinte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite