„Turnul Chindiei” – ciocolata minune produsă de Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească din Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, zecile de mii de turişti care ne vizitează Turnul Chindiei şi muzeele din împrejurimi, se pot îndulci cu cea mai delicioasă ciocolată din Târgovişte. Este vorba de ciocolata cu rom, institulată sugestiv, “Turnul Chindiei”


Primul cetăţean care a gustat ciocolata a fost edilul şef al Târgoviştei, Gabriel Boriga. 

“Vă asigur că este cea mai delicioasă ciocolată pe care am mâncat-o până acum şi vă spun că sunt un mare consumator de ciocolată. 

Produsul e cu atât mai bun, cu cât se poate cumpăra doar de la Curtea Domnească. 

Este un bun prilej pentru noi pentru a mai aduce bani în oraş. Vă daţi seama că dacă fiecare turist care vine să viziteze Turnul Chindiei ar cumpăra o ciocolată, veniturile ar creşte considerabil”, a declarat primarul.

Este o ciocolată cu cremă de rom şi perle crocante şi se va putea achiziţiona numai de la magazinul muzeului din cadrul Ansambului Monumental “Curtea Domnească” din Târgovişte.

Produsul a fost lansat pe 9 septembrie, la Sala de conferinţe din cadrul Muzeului Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti. Evenimentul face parte din seria de manifestări culturale organizate de instituţia muzeală cu ocazia „Zilelor Cetăţii Târgovişte”, dar şi din strategia de branding a muzeului începută anul acesta, odată cu înregistrarea mărcii „Turnul Chindiei” la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci.



Tableta din ciocolată are o greutate de 35 grame, este realizată manual şi are în compoziţie pe lângă ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, ingrediente riguros selectate pentru a obţine o compoziţie remarcabilă.

Boriga a ţinut să îi servească personal pe copiii veniţi să asiste la degustarea oficială a ciocolatei “Turnul Chindiei”.

image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite