Trusourile pentru nou-născuţi, în cuantum de 150 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În anul 2009, Primăria Municipiului Târgovişte a oferit trusouri în valoare totală de 134,000 de lei unui număr de 900 de nou-născuţi. De la începutul lui 2010, 83 de familii au solicitat acest drept.

Proaspeţii părinţi pot solicita şi în 2010, de la primăriile dâmboviţene, trusourile pentru nou-născuţi. Acestea cuprind haine, lenjerie şi produse pentru îngrijire, în cuantum de 150 de lei. Trusoul pentru nou-născuţi se acordă o singură dată, la ieşirea copilului din maternitate sau la eliberarea certificatului de naştere.

Părinţii pot obţine contravaloarea în bani a trusoului, la cererea acestora. Pentru a beneficia de acest drept, părinţii trebuie să depună, la primărie o cerere pentru acordare, o copie după actul de identitate al soţilor, o copie după certificatul de naştere al nou născutului şi o adeverinţă de la locul naşterii copilului,(în cazul în care copilul este născut în altă localitate decât cea de domiciliu a părinţilor), din care să rezulte că nu a depus cerere pentru trusou la primăria respectivă.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite