TRAGEDIE: Preot ucis de BMW-ul în care se afla alt preot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ora 19:16. Un BMW de culoare negru metalizat rula cu peste 150 de kilometri la oră pe Bilevardul IC Brătianu, din direcţia Bulevardul Carol I spre Micro XI.


Trecătorii s-au închinat văzând bolidul ambalat la maximum. Nici măcar în dreptul trecerii de pietoni de la Dealu Mare nu a redus viteza. A urcat pe calea ferată care iese din curtea UPET şi în următoarele fracţiuni de secundă s-a produs tragedia. 


BMW-ul practic nu a mai rulat. Maşina a fost lansată precum un avion, după care s-a prăbuşit peste o Dacia, în care se aflau preotul Nicolae Nicolae, de 41 de ani, care slujeşte3 în Parohia Gheboaia, comuna Finta, soţia sa şi fiica de 15 ani. Toţi trei au fost striviţi în autoturism şi au decedat pe loc. Dacia în care se aflau parcă fusese băgată sub o presă.

image


Se pare că la volanul BMW-ului se afla tot un preot. În maşină mai erau o femei şi un alt bărbat. Cei trei au fost duşi la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice. Poliţia face cercetări să afle cine a fost la volan.

Necazurile s-au ţinut lanţ în familia preotului Nicolae Nicolae, care şi-a înmormântat în urmă cu două săptămâni mama.În urma tragediei din această seară, un băieţel a rămas orfan de ambii părinţi. Norocul lui a fost că nu se afla în maşină cu familia sa, altfel nu se ştie dacă nu era şi el mort.

image

Se încearcă să se acrediteze ideea că la volan era tânăra de 23 de ani, deşi există mai mulţi martori care spun că şofa un bărbat. Cert este că doar femeia nu era sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel că se înţelege de ce se lansează această ipoteză.

Toată lumea spune că la volan ar fi fost preotul Florin Cergan (foto) de la Lăculeţe - comuna Glodeni, fiul unei judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti.

image

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Fostul preot Florin Cergan, care a omorât într-un accident trei persoane, cercetat alături de mama sa

FOTO VIDEO Cumnata preotului Nicolae, omorât de BMW-ul fiului judecătoarei reţinută pentru luare de mită: “Florin Cergan şi mama lui merită să fie închişi”

Tergiversări: Dosarul accidentului de la Dealu Mare se plimbă între Târgovişte şi Bucureşti

DECIZIE: Preotul Florin Cergan a fost suspendat de Biserică

ADIO! Rude şi prieteni şi-au luat adio de la preotul Nicolae, soţia şi fiica lor

Oamenii din Finta şi autorităţile locale îl plâng pe preotul Nicolae Nicolae

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite