Toate drumurile judeţene şi naţionale din Dâmbovița au fost curățate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la trafic că drumurile judeţene şi drumurile naţionale au fost deszăpezite, în acest moment circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

În după-amiaza zilei de joi, 26 ianuarie şi  azi noapte  echipele de intervenţie ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa au acţionat pe drumurile naţionale şi pe autostrada Bucureşti – Piteşti (A1), alături de lucrătorii de la Drumuri Naţionale, Crucea Roşie, Jandarmerie, Armată şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Pe Autostrada Bucureşti – Piteşti(A1), până la ora 23:00 s-a reuşit dislocarea tuturor autoturismelor blocate în zăpadă, iar până la ora 3:00 de dimineaţă, şoferii de autovehicule grele rămaşi blocaţi în trafic au primit biscuiţi, ceai şi alte alimente.

De asemenea, comandamentul de urgenţă al Consiliului Judeţean Dâmboviţa s-a preocupat de amenajarea de spaţii de cazare în oraşul Găeşti, pentru a acorda asistenţă medicală tuturor persoanelor  afectate de condiţiile meteo.
Totodată, echipajele SMURD au acordat suport pe tot parcursul acţiunilor de intervenţie.

Direcţia Tehnică şi Managementul Serviciilor Publice a Consiliului Judeţean Dâmboviţa recomandă conducătorilor de autovehicule atenţie sporită pe aceste rute, îndeosebi în tranzitarea zonelor afectate de fenomene meteorologice intense, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată).



Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite