Tiribombele asaltează târgoviştenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de senzaţii tari sunt aşteptaţi în parcurile de distracţii sosite în oraş. Cu cinci lei, ei pot încerca timp de cinci minute maşinuţele, trenuleţele şi învârtitorile din Parcul Chindia şi din zona super-marketului Interex


Târgoviştenii, care doresc să profite la maximum de weekendul ce vine, sunt aşteptaţi la parcurile de distracţii sosite recent în oraş. Amenajate în Parcul Chindia şi în parcarea de lângă supermarketul Interex, maşinuţele, caruselurile şi învârtitorile îi invită atât pe cei mici, cât şi pe cei mari la distracţie. Deşi este venit doar de câteva zile, doritorii nu au întărziat să apară. Primii clienţii  au fost tot copiii, adulţii râmănând să-i supravegheze din afară. “Mă bucur foarte mult că au venit în oraş maşinuţele. Nici nu-mi vine să mai plec de aici. În fiecare după amiază bunica mă duce în parc să mă dau în ele. Sper să stea mai mult decât data trecută”, ne spune Vlad Safta, un copil de 8 ani.


Utilajele sunt autorizate şi securizate
Managerii parcurilor de distracţii asigură pe cei interesaţi că maşinăriile aduse corespund normelor europene de funcţionare. “Utilajele nu reprezintă niciun pericol pentru dâmboviţeni. Ele sunt cumpărate din Europa, sunt autorizate şi securizate. În plus, avem experienţă în domeniu, iar în fiecare vară oamenii ne găsesc pe litoral”, declară Gartner Kosta, managerul parcului de distracţii din zona Interex.
 Parcul de distracţii va rămâne în oraş până săptămâna viitoare, iar preţul este de 5 lei pentru cinci minute la orice maşinărie. “Nu ştiam că a venit parcul de distracţie în oraş. Este foarte bine, deoarece aşa putem profita mai mult de vacanţă. De fiecare dată merg împreună cu colegii  şi petrecem cel puţin o oră acolo. Ar trebui să sosească mai des, deoarece sunt sigur că sunt foarte mulţi doritori, mai ales că s-a încălzit vremea”, ne relatează Andrei Cârciumaru, un adolescent de 16 ani. Tinerii sunt cei care preferă acest gen de distracţii de aceea sunt aşteptaţi în număr mare la sfârşitul săptămânii. “Pentru că este vacanţă, în fiecare zi au venit la parcul nostru adolescenţi şi copii. Ne aşteptăm ca sâmbătă şi duminică numărul lor să crească, mai ales dacă vremea o să fie frumoasă”, spune Gartner Kosta.
Pe lângă maşinuţe şi trenuleţe târgoviştenii pot poposii la grătarele cu mititei şi cârnăciori, preţul unui mic fiind de 1leu. În caz că va ploua, programul parcurilor de distraţii se va prelungi până săptămâna viitoare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite