Tinerii dâmboviţeni dăruiesc speranţă vârstnicilor din viaţa lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voluntarii Europe Direct
Voluntarii Europe Direct

În 2012 auzim tot mai des că tinerii vor să părăsească România, considerând că peste hotare au şansa unui viitor mai bun. Însă există şi excepţii – adolescenţi care vor să lupte pentru ca România să devină un loc mai bun pentru toată lumea.

Exemplul cel mai potrivit în acest sens îl reprezintă artiştii din judeţul Dâmboviţa, care au răspuns prezent apelului lansat de EUROPE DIRECT Târgovişte şi au acceptat să performeze în cadrul tradiţionalului spectacol umanitar organizat de centrul de informare şi comunicare al Comisiei Europene în preajma Sfintelor Paşti.

În 2012 evenimentul a avut loc în data de 29 martie la Teatrul Municipal Târgovişte şi s-a desfăşurat sub egida Dialog între generaţii – Noi, tinerii europeni cântăm pentru bătrânii noştri. Scopul manifestării a fost de a oferi un ajutor celor mai vârstnici dâmboviţeni. Aceştia au fost identificaţi cu sprijinul Crucii Roşii Dâmboviţa şi din fondurile obţinute au primit daruri din partea organizatorilor.

De asemenea, seniorii au primit din partea doamnei Andreea Sandu, împreună cu alte cadouri, câte un voucher pentru vizitarea mai multor mănăstiri din România în data de 20 iulie.

Echipa EUROPE DIRECT Târgovişte mulţumeşte tuturor artiştilor care au susţinut momente în spectacol pentru implicare şi pentru dorinţa lor de a pune talentul lor în slujba celor năpăstuişi, invitându-i să i se alăture şi cu alte ocazii. Mulţumiri deosebite se aduc sponsorilor, partenerilor şi celor care au făcut ca activitatea să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite