Timp liber: Trooper cântă la „Tony Bulandra”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trooper
Trooper

Show-ul este organizat cu ocazia împlinirii a 15 ani de la înfiinţarea trupei târgoviştene. Preţul unui bilet este de 10 lei, cei prezenţi primind şi un CD gratuit, iar pe lângă „trooperi” vor cânta şi băieţii de la Incipient.

Duminică, târgoviştenii vor avea parte de un concert incendiar la Teatrul Municipal - sala Tony Bulandra, acolo unde va cânta Trooper. După mai multe concerte susţinute în ţară, băieţii de la Trooper se întorc acasă, în Târgovişte, pentru a-i încânta pe ascultătorii de rock cu melodii de pe noul album, intitulat „Trooper - 15”.  „Trooperii” au împlinit pe 25 octombrie 15 ani de activitate, iar show-ul de duminică se organizează cu ocazia lansării noului disc. Concertul începe la ora 20.00, iar preţul unui bilet este de 10 lei, fiecare târgoviştean care plăteşte intrarea va primi un CD gratuit. „Va fi un show de zile mari. Noi, ascultătorii de rock, aşteptăm cu nerăbdare concertul. Trooper este una dintre formaţiile mele preferate din ţară, băieţii cântă muzică de calitate şi ştiu să facă atmosferă.  Le dorim cât mai mulţi ani de activitate”, spune Cristina Bobeică, o târgovişteancă în vârstă de 18 ani.
Formaţia de heavy metal „Trooper” a fost înfiinţată la 25 octombrie 1995 de fraţii Alin şi Aurelian Dincă, împreună cu Ionuţ Rădulescu. De atunci şi până acum, târgoviştenii au înregistrat o ascensiune lăudabilă, iar în 2008 au câştigat premiile pentru cea mai bună formaţie de rock, cel mai bun album, cea mai bună lansare şi cel mai bun concert aniversar, atunci când au şi cântat în deschidere la concertul susţinut de idolii de la Ironi Maiden la Bucureşti. Târgoviştenii au mai cântat şi în deschiderea unor concerte susţinute de formaţii ca Manowar, Sepultura, The Cult sau Rasmus. Melodii ca „Amintiri” sau „Rătăcit pe drumul vieţii” au făcut furori în rândul ascultătorilor de muzică rock.

Va cânta şi Incipient

În afară de Trooper, târgoviştenii îi vor asculta live şi pe băieţii de la Incipient, o formaţie tânără, dar de perspectivă. În ultimul an, „incipienţii” au cântat în cadrul mai multor show-uri susţinute în mai multe oraşe din ţară, făcându-se remarcaţi în lumea muzicii rock din România. „Îmi place ceea ce cântă Incipient şi sunt convins că în scurt timp o să devină o formaţie cunoscută printre ascultătorii de rock din ţară. I-am văzut pe băieţi de mai multe ori cântând live şi pot să spun că sunt promiţători”, mărturiseşte Mihai Ionescu, un târgoviştean de 23 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite