Ţiganii s-au încăierat în Dâmboviţa: patru dintre ei au ajuns la spital după ce s-au bătut cu săbii, furci şi topoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţiganii s-au bătut cu furci, topoare şi săbii. Foto: Arhivă Adevărul.
Ţiganii s-au bătut cu furci, topoare şi săbii. Foto: Arhivă Adevărul.

Patru bărbaţi au ajuns la Spitalul Judeţean din Târgovişte, în noaptea de joi spre viner, în urma unui conflict cu săbii, furci şi topoare.

Bătaia a avut loc în localitatea dâmboviţeană Nucet şi pentru aplanarea căruia a fost necesară intervenţia poliţiştilor de la intervenţie rapidă şi a jandarmilor, scrie Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în scandal au fost implicate 12 persoane, membri a două familii din localitatea Nucet.

Primele cercetări arată că scandalul a izbucnit de la un apel telefonic pe care unul din tinerii implicaţi în conflict i l-ar fi dat iubitei unui alt tânăr din cealaltă familie.

Scandalul a avut loc în curtea casei uneia dintre familii, dar şi în stradă, fiind folosite furci, săbii şi topoare, iar pentru aplanarea acestuia a fost necesară intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor de la intervenţie rapidă.

În urma conflictului patru tineri au fost răniţi, suferind leziuni la faţă şi la membre şi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Târgovişte, de unde ar urma să fie externaţi vineri dimineaţă.

"Cei patru bărbaţi răniţi, câte doi din fiecare familie, au ajuns la spitalul din Târgovişte. Ei au spus că au fost atacaţi de ceilalţi fără ca iniţial să fi avut vreun conflict", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Potrivit acesteia, toate persoanele implicate vor fi audiate pentru a se stabili cu exactitate motivele care au stat la baza scandalului, în acest caz fiind întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite