Târgovişte: Termica creşte vânzările la caloriferele electrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Termica creşte vânzările la caloriferele electrice
Târgovişte: Termica creşte vânzările la caloriferele electrice

Apartamentele racordate la reţeaua publică de încălzire sunt adevarate peşteri în care temperatura nu trece de 15 grade Celsius.

Târgoviştenii au hotărat că nu are niciun rost să aştepte întoarcerea agentului termic aşa încât, chiar dacă nu le prisosesc banii în această perioadă de criză, au luat cu asalt magazinele de electrocasnice în căutarea unor soluţii „de criză”.

„Toată familia este răcită, eu, soţul şi copiii. Aşa nu se mai poate. Nu am mai aşteptat ca cei de la Termica să dea drumul la căldură. Am luat salariul şi am zis să iau un calorifer. Nu e ieftin şi cred că factura la curent va fi destul de mare, dar îngheţăm în casă, nu avem ce face”, mărturiseşte Iuliana Toma, de 37 de ani din Târgovişte.

Magazinele de electrocasnice s-au adaptat imediat


Chiar la intrarea într-un mare magazin de instalaţii, un stand special amenajat, de mari dimensiuni, anunţă doritorul că îşi poate achiziţiona un calorifer electric la numai 129 de lei. Şi doritori sunt.

Într-un interval de 30 de minute, timp în care un reporter Adevărul de Seară a urmărit standul de profil, nu mai puţin de zece târgovişteni au încărcat în cărucioare calorifere electrice. „Avem vânzări neaşteptat de mari la produsele pentru încălzire, mai mari decât în anii trecuţi. Ne aşteptam să fie căutate abia pe la începutul lunii noiembrie însă probabil şi frigul din ultimele zile a făcut să crească cererea. Când am văzut că lumea întreabă de ele, le-am adus mai în faţă. Cele mai căutate au fost caloriferele electrice cu nouă elemenţi. Am stabilit un record ieri când într-o oră am vândut 16 unităţi”, a declarat reprezentantul comercial de la standul de electrocasnice.

Un calorifer costă între 100 şi 270 de lei


Cel mai ieftin calorifer costă 110 lei, în timp ce caloriferele cu putere mai mare pot ajunge până la 270 de lei, acestea din urmă având şi câteva opţiuni în plus, cronometru, termoregulator sau aerotermă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite