Teribil! Mamă şi copil, loviţi de roata de rezervă a unui camion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roata "buclucaşă"
Roata "buclucaşă"

Femeia se întorcea de la grădiniţă, de unde şi-a luat fata şi îl ţinea în braţe pe celălalt copil, un băieţel de doar un an şi jumătate. Şoferul de pe camion a declarat că a asigurat corespunzător roata, în şuruburi, dar că din cauza drumului, acestea s-au slăbit, iar roata a căzut din autovehicul la primul hop.

Un copil de doar un an şi jumătate şi mama acestuia au fost la un pas de moarte după ce au fost loviţi de roata de rezervă a unui camion, care a căzut din vehiculul aflat în mers. Amândoi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Târgovişte. Femeia tocmai se întorcea de la grădiniţă, de unde şi-a luat fetiţa cea mare. 

Accidentul a avut loc la trei metri de locuinţa femeii

Accidentul a avut  avut loc pe Drumul Judeţean 712, în localitatea dâmboviţeenă Vulcana Pandele. Femeia se afla pe marginea drumului şi îl ţinea pe cel mic în braţe în momentul când a fost lovită puternic de roata de rezerva a camionului. “Mama a fost lovită mai rău, avea sânge pe gură. Copiii plângeau şi erau speriaţi foarte tare. Tocmai o luase pe fată de la grădiniţă şi fusese la magazin să le ia de mâncare. Eu eram pe partea cealaltă. Totul s-a întâmplat la nici trei metri de curtea noastră. Roata a sărit din camion pentru că nu a fost asigurată bine. Mama a fost lovită direct în cap”, a declarat Floarea Boşneagă, soacra femeii.



Cele doua victime au fost transportate la Spitalul din Târgovişte pentru investigaţii. Se pare că cel mic a scăpat doar cu o sperietură zdravănă însă mama a suferit un traumatism cranian acut. Nu îşi mai aduce aminte absolut nimic. “Nu îmi mai aduc aminte nimic din ce s-a întâmplat. Sunt terminată şi ameţită. Ştiu doar că veneam de la grădiniţă”, a declarat Maria Boşneagă.

A fost avertizat de oamenii de pe stradă că a lovit pe cineva


Şoferul camionului spune că nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva decât atunci când a fost avertizat de oamenii de pe stradă. “Ne-au avertizat câţiva cetăţeni că a căzut o roată din maşină. Roata era asigurată. Chiar eu am strâns şuruburile, dar din cauza drumurilor s-au slăbit. E sub orice critică drumul. Nu aveam viteză mare pentru că încetinisem din cauza unui cortegiu”, spune Marian Anghel, şoferul în vârstă de 60 de ani, din comuna dâmboviţeană Vişineşti.



Nu de aceeaşi părere sunt şi poliţiştii care spun că şoferul nu şi-a luat toate măsurile de precuaţie când a urcat roata în maşină. “Acesta nu a asigurat corespunzător roata de rezervă montată în remorcă, motiv pentru care s-a desprins şi a lovit două persoane ce se deplasau pe marginea părţii carosabile”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Marian Anghel s-a ales cu dosar penal şi acum este cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Firma la care lucrează este “Rompetrol”, Câmpina.

image
No title
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite