Terasele de pe Centrul Vechi al Târgoviştei, îşi aşteaptă clienţii dornici de o finală încinsă de Campionat Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai bune locuri în care se poate viziona mult aşteptata finală a Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, au fost deja rezervate la terasele din centrul Târgoviştei.

Microbiştii s-au asigurat din timp că nimic nu le va lua bucuria de a vedea confruntarea dintre cele mai bune echipe ale momentului,  Spania şi Olanda, care va avea loc în această seară, de la ora 21.30. "Toate locurile sunt rezervate încă de ieri de la prânz. Am adus chiar şi scaune în plus, pentru că ne aşteptăm la un val de clienţi. Şi ieri, la finala mică a Campionatului Mondial, dintre Germani şi Uruguai a fost foarte aglomerat. De abia am făcut faţă şi la un moment dat nu mai aveam scaune. Este un eveniment pe care fanii fotbalului îl pot urmări doar o dată la patru ani şi din această cauză, totul trebuie să fie perfect. Îi aşteptăm pe toţi să vină”, spune entuziasmat, Florin, un barman de 24 de ani de la restaurantul San Marco de situată pe Centrul Vechi al oraşului.

Berea este pusă la rece

Patronii teraselor din Centrul Vechi şi-au asigurat din timp stocul de bere şi şi au montat televizoarele LCD ca să atragă clienţii microbişti. Aceştia spun că se aşteaptă la încasări mari în această seară, ei reuşind să câştige sume mari de bani de pe urma microbiştilor în ultima săptămână. Ei sunt convinşi că chiar dacă va ploua, fanii nu vor sta în case ci vor ieşi la aer, la terase. “Ne-a avertizat şeful nostru că trebuie să fim brici în seara asta pentru că va veni foarte multă lume şi trebuie să ne mişcăm exemplar. Sunt pregătiţi cu de toate. Berea este deja la rece şi ne-am făcut stoc de gheaţă”, ne-a mărturisit Andreea, o chelneriţă a terasei “La Motor”.

Finala dintre Spania şi Olanda este extrem de interesantă şi mult aşteptată pentru că nimeni nu ar fi crezut că cele două protagoniste vor ajunge până în acest act al Campionatului Mondial. Cei mai mulţi dintre micronişti se aşteptau un ultim act disputat între Germania şi Brazilia. De asemenea, finala se joacă între două reprezentative care nu au reuşit să obţină niciodată un titlu mondial. Olanda a pierdut chiar două finale de campionat mondial.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite