Tehnica şoferilor din România: lovesc şi fug

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 13 aprilie, zi cu ghinion pentru o tânără de 24 de ani din Târgovişte, care a ajuns la spital, în urma unui accident rutier.

Aceasta a fost lovită cu maşina de un bărbat de 42 de ani, la intersecţia străzii “Poet Grigore Alexandrescu” cu strada “I.C Vissarion”. Acesta nu s-a asigurat corespunzător, când a schimbat direcţia de mers şi a fost lovită de un autoturism. Conducătorul auto a fugit de la locul accidentului fără să anunţe autorităţile. La scurt timp, poliţiştii au dat de urma bărbatului, căruia i-a fost întocmit dosar penal. Tânăra s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier, urmând să se propună soluţie legală parchetului.

Alături de colegii din ţară, poliţiştii dâmboviţeni vor verifica, astăzi şoselele din Dâmboviţa, pentru a se asigura dacă este respectată acordarea priorităţii de trecere a pietonilor de către şoferi. Inspectoratul de Poliţie Dâmboviţa precizează că şoferii  care nu acordă prioritate pietonilor în locurile marcate corespunzător, vor fi sancţionati.  Acţiunea  are drept scop prevenirea accidentelor rutiere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite