Teatrul Municipal Târgovişte – program de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A venit iar sfârşitul de săptămână şi teatrul târgoviştean propune dâmboviţenilor, dar nu numai, patru spectacole adresate tuturor categoriilor de public. Aflaţi aici ce spectacole se joacă în acest week-end la teatrul târgoviştean.

Astăzi, 25 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Studio, este programat spectacolul „Crize sau încă o poveste de dragoste”, de Mihai Ignat, în regia lui Mihai Vântu.

Mâine, 26 noiembrie, copiii sunt aşteptaţi la Sala Mihai Popescu, unde de la ora 11.00 pot vedea „Pinocchio”, de Carlo Collodi, în regia lui Gabriel Apostol. Seara, de la ora 19.00, la Sala Tony Bulandra, se va juca o comedie – „Sosesc deseară”, de Tudor Muşatescu, în regia lui Laurenţiu Calomfirescu.

Duminică, 27 noiembrie, week-end-ul se încheie cu spectacolul „Unchiul Vanea”, de Cehov, în regia lui Sorin Militaru. Piesa se joacă la Sala Tony Bulandra, de la ora 19.00.

Preţul unul bilet întreg este de 10 lei, ia al unuia redus, pentru elevi şi studenţi, de 5 lei. La spectacolul pentru copii, intrarea costă 3 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite