Șeful Poliției Gorj, urmărit penal pentru trei infracțiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Caragea, inspectorul șef al Poliției Gorj
Viorel Caragea, inspectorul șef al Poliției Gorj

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova a dispus începerea urmăririi penale față de Viorel Salvador Caragea, inspectorul-șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Ionel Grigorie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, a precizat că acțiunea penală s-a pus în mișcarea pentru trei infracțiuni: abuz în serviciu contra intereselor persoanei, abuz în serviciu contra intereselor publice și purtare abuzivă. Potrivit acestuia, urmărirea penală s-a dispus într-un singur dosar penal.
Patru dosare penale au fost conexate într-un singur dosar. Plângerile penale au fost formulate de către polițiști și foști polițiști. Una dintre acestea a fost depusă de Silviu popa, inspector principal, fostul șef al Poliției Turceni, care l-a reclamat pe Caragea de abuz în serviciu și purtare abuzivă. Șeful Poliției Gorj i-ar fi luat telefonul mobil personal fără încuvințarea lui, după care i l-a dat unui subaltern pentru a-l verifica. De asemenea, Popa a mai sesizat că a fost cercetat disciplinar într-un mod abuziv. Un alt dosar este cel al lui Cornel Pilea, fost polițist în localitatea Tismana, care a reclamat că i s-a desfăcut contractul de muncă în perioada în care se afla în concediu medical.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite