Târgoviştenii rămân fără apă caldă timp de cel puţin o lună. Termica are din nou datorii uriaşe către Distrigaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgoviştenii care sunt abonaţi la societatea Termica nu vor avea apă caldă la robinete timp de cel mult o lună, după ce GDF-Suez a sistat alimentarea cu gaze către societate, motivând restanţele mari la plata facturilor.

Termica Târgovişte anunţă, printr-un comunicat, că apa a fost oprită de miercuri după-amiază. Măsura a fost luată în urma sistării furnizării gazelor naturale de către GDF-Suez. Conducerea Termica mai precizează că, în această perioadă, se vor executa lucrările anuale de revizii şi reparaţii.

Pe de altă parte, GDF SUEZ Energy România susţine că Termica a adunat restanţe importante la plata facturilor pentru gazele furnizate.
“Măsura vine ca urmare a creşterii semnificative a sumelor restante, aferente lunilor februarie şi martie 2012, datorate de societatea amintită către GDF SUEZ Energy România S.A. În momentul de faţă S.C. Termica Târgovişte SA înregistrează o creanţă scadentă de aproximativ 6 milioane lei”, se arată în comunicatul furnizorului de gaze.

În plus, sursa citată aminteşte că Termica Târgovişte nu a respectat obligaţiile contractuale, deşi a beneficiat de eşalonarea restanţelor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite