Târgoviştenii pot cumpăra produse confiscate la preţ de nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Aceştia pot merge în singurul magazin de acest gen din oraş, situat pe bulevardul I. C. Brătianu. Preţurile acestor produse sunt cu aproximativ 30% mai mici faţă de cele de pe piaţă şi provin din ţări precum Germania, Franţa sau Italia.

Târgoviştenii frecventează din ce în ce mai des magazinele cu produse ieftine, unele noi, altele second-hand, de unde cumpără ce au nevoie la un preţ acceptatabil pentru buzunarul fiecăruia. De curând, pe bulevardul I. C. Brătianu, în apropierea Spitalului Judeţean, s-a deschis  un magazin de lucruri confiscate, preţurile fiind extrem de mici şi atractive pentru omul de rând. Marfa este achiziţionată din Germania, Franţa şi Italia prin licitaţie directă şi importată apoi în România. „Aceste lucruri sunt confiscate la diferite vămi şi scoase apoi la licitaţie. Noi licităm direct, achiziţionăm marfa şi apoi o aducem în ţară la un preţ care este în avantajul clientului. Marfa este de cea mai bună calitate, sunt lucruri din Germania în mare parte. Primim des mulţumiri din partea clienţilor noştri, pentru că avem cele mai mici preţuri din oraş şi avem şi calitate. Sunt şi alte magazine care oferă produse la preţuri mici, însă au marfă din China şi nu se compara un lucru chinezesc cu unul nemţesc”, spune Florin Miu, administratorul magazinului şi unul dintre cei doi asociaţi ai firmei.
Sunt cu aproximativ 30% mai ieftine faţă de cele de pe piaţă
Magazinul are o gamă variată de produse, de la haine până la produse de uz caznic sau obiecte de decor. Preţurile variază între 10 şi 30 lei pentru o pereche de blugi bărbătească şi între 10-35 lei pentru haine de damă. Un spray de cameră costă doar 15,5 lei, deşi pe piaţă preţul acestuia este de aproximativ 23 lei, iar o rezerva de spray pentru aparat se găseşte la un preţ promoţional de 6 lei, cu aproximativ 6-7 lei mai ieftin decât în supermarket-uri. Unele produse din acest magazin sunt cu aproximativ 10-30% mai ieftine faţă de cele de pe piaţă. De asemenea, aici se pot găsi şi produse româneşti, însă acestea sunt la preţul pieţei.

Nu mai au bani de magazine scumpe

Cum în această perioadă nimeni nu mai este sigur de locul de muncă, iar buzunarul este subţire, mare parte din oameni preferă să intre în magazinele cu produse ieftine care se întrec în promoţii şi în reduceri. „În vremurile astea de criză oamenii nu îşi mai permit să intre în magazinele mari, care practică preţuri mari. Aceştia preferă să se orienteze către magazinele cu produse ieftine, accesibile oricui”, adaugă Florin Miu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite