Târgovişte: Târgoviştenii nu se înghesuie la ştrand din cauza vremii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza de agrement Crizantema a fost deschisă oficial acum două săptămâni însă târgoviştenii nu s-au înghesuit la scăldat, de vină fiind vremea capricioasă din ultimele zile, caracterizată de averse şi vijelii.

Târgoviştenii au o variantă de petrecere a timpului liber în zilele calde, chiar la ieşirea din oraş.  Dacă până acum, vremea a fost instabilă, de astăzi meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru această perioadă, motiv pentru iubitorii de înot să se îndrepte spre ştrand.

Bazinele au fost renovate

Aici sunt deschise trei bazine, proaspăt renovate, unul pentru adulţi şi două pentru copii iar pentru iubitorii de tenis există cinci terenuri, administrate privat.
Cei care aleg să se relaxeze aici trebuie să ştie că preţul unui bilet este de cinci lei de persoană. Beneficiază de reducere copiii, elevii şi studenţii, în cazul acestora intrarea fiind de 2,5 lei iar taxa pentru folosirea toaletei este de un leu. Dacă luaţi în calcul accesul cu autoturismul trebuie să ştiţi că veţi mai avea nevoie de zece lei pentru a parca în interiorul bazei. Tarifele au fost stabilite prin hotărâre de Consiliu Local.

image



Taxa pentru toaletă, păreri pro şi contra

Legat de taxa pentru folosirea toaletei, părerile sunt împărţite, însă majoritatea celor întrebaţi nu sunt de acord. „Fac o greşeală cu această taxă, este ştiut faptul că mulţi ocolesc toaleta când au la dispoziţie atâtea bazine. Lumea nu este civilizată şi vom suferi cu toţii”, spune Ioan Tofan, un târgoviştean prezent astăzi la ştrand.

Se anunţă vreme bună de scăldat

Dacă în primele două săptămâni de la deschidere lumea nu s-a înghesuit, administratorii ştrandului au mari aşteptări de la următoarea perioadă. „Acum a început şi vacanţa, aşteptăm copiii să vină la scăldat, ei sunt cei care vin în special în cursul săptămânii. Suntem siguri că se vor îndrepta spre „agrement”, mai ales că s-a anunţat şi vreme bună”, spune un responsabil de la baza de agrement „Crizantema”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite