Târgovişte: „Ilicit”, rapperii neîncoronaţi ai Târgoviştei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: „Ilicit”, rapperii neîncoronaţi ai Târgoviştei
Târgovişte: „Ilicit”, rapperii neîncoronaţi ai Târgoviştei

Membrii trupei “Ilicit” sunt trei tineri plini de viaţă şi dornici de afirmare. Sunt supăraţi însă că că s-au lovit de indiferenţa caselor de discuri şi a artiştilor.

Trupa “Ilicit” s-a format în urmă cu şase ani, având ca membri fondatori doi tineri cu poftă de viaţă şi afirmare: DeLeGe ( Georgian Dumitrescu) şi Boby (Bogdan Gabriel Ciuruşnuc).
În acea vreme, erau căutate talente la un bal al bobocilor la Liceul „Voievodul Mircea”, astfel cei doi băieti au participat la concert cu prima lor melodie „De cartier”. Au fost surprinşi că publicul le scanda numele. Succesul cunoscut la 15, respectiv 17 ani a fost primul motiv pentru a continua drumul spre muzică.
După acest concert au primit numeroase invitaţii la baluri şi la evenimentele din oraş. După un an însă, s-a produs o ruptură pentru că unul dintre băieţi a plecat în străinătate.
DeLeGe a fost surprins când o tânără l-a oprit pe stradă spunând că vrea un CD cu piesele lor. „Pentru mine ea a fost primul meu fan, o fata frumoasă. A fost primul impuls pentru a mă urca din nou pe scenă. L-am sunat pe colegul meu să vină în ţară că vreau să începem un nou proiect. Aveam fani şi muzica noastră era ascultată”, povesteşte DeLeGe, membru trupei ILICIT.
Întors în România, Boby împreună cu DeLeGe a început să pregătească noimelodii. Prima piesă a avut ca temă viaţa din Târgovişte. Băieţii au înregistrat şi individual: “Spune-mi că mă iubeşti”. “Colaborarea cu Loredana ne-a adus un mare succes, piesa fiind difuzată trei luni la Radio Minisat”, îşi aminteşte târgovişteanul.
Au cunoscut un personaj din lumea show-bizului şi au renunţat la proiectul lor. Au început ceva nou, cu un alt nume dar acesta s-a dovedit a fi un eşec. “Nu a fost o colaborare reuşită. În scurt timp am renunţat, pentu că nu ne înţelegeam, chiar dacă pe plan muzical făceam lucruri frumoase împreună”, spune Boby.

Casele de producţie i-au respins

Motivaţi şi supăraţi, în sensul bun, plin de speranţe, tinerii s-au încăpăţânat să compună 13 melodii. În acelaşi timp, Boby a scos individual piesa “ Pentru tine”, care a fost pe placul tinerilor din Târgovişte.
Membrii trupei “Ilicit” au considerat că este timpul să-şi încerce norocul la o casă de discuri din Bucureşti. “La una dintre ele am fost refuzaţi şi daţi afară de un alt raper, pe motiv că suntem nişte golani. Am încercat la alta iar acolo ne-au tot amânat, de azi pe mâine, fără un final bun. Am ajuns la concluzia că în România ai nevoie de bani pentru a-ţi promova talentul. Pentru colaborări, marii artişti ne-au cerut o sumă de 3.000 de euro. Tot ce este la TV este fals”, spun dezamăgiţi tinerii. 
Cele 13 melodii fac parte din albumul “Fără mortăciuni” pe care şi acum băieţii îl au în rafturi printre alte CD-uri. Din acest an, DeLeGe şi Boby au început o colaborare cu încă doi băieţi: Alexandru Păun-Călina şi Eduard Andreescu (Bylă).

Profil
Nume. Georgian Laurenţiu Dumitrescu
Nascut. 3 ianuarie 1988. Târgovişte
Familie. Singur la părinţi
Studii. Student la ASE în cadrul Universităţii „Valahia” din Târgovişte

Nume. Bogdan Gabriel Ciuruşnuc
Nascut. 11septembrie 1986. Târgovişte
Familie. Două surori
Studii. Liceul „Nicolae Ciorănescu”, profil ştiinţe sociale

Nume. Eduard Andreescu
Născut. 16 octombrie 1981. Târgovişte
Familie. Trei fraţi
Studii. Liceul Ion Heliade Rădulescu din Târgovişte. profil filosofie

Ce le place:
Ne plac fetele frumoase şi banii. Serile ni le petrecem în cluburi pentru că suntem tineri şi fără griji. Marea noastra plăcere este să cântăm. Eduard este interesat de şi de politică.

Ce nu le place:
Nu tolerăm trădătorii şi minciunile. Nu suntem de acord cu drogurile legale pentru că rişti să ajungi la spital. Nu ne plac politiştii care fac abuz de hainele statului.

Întrebări şi răspunsuri:

Cât de receptivi sunt târgoviştenii la genul abordat de voi?
Târgoviştenii nu sunt înteresaţi de genul nostru pentru că ei preferă genul house. Tinerii sunt supăraţi pe viaţă, în ultimul timp foarte mulţi copii sunt emo. Am încercat să promovam muzica noastră printr-o compilaţie numită “Micul oraşel” şi aşa am văzut un interes puţin mai mare.

Care sunt planurile voastre de viitor?
Încercăm să ne strângem bani pentru a ne putea face un studio propriu. Asta este singura nostră şansă de a ne face auziţi. Încercăm să postăm muzică pe internet pentru că aşa ne facem înţeleşi şi aşa putem primi respectul fanilor. Tot ceea ce facem este din pasiune.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite