Târgovişte: Sorana Cârstea, cetăţean de onoare al Târgoviştei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte:  Sorana Cârstea, cetăţean de onoare al Târgoviştei
Târgovişte: Sorana Cârstea, cetăţean de onoare al Târgoviştei

Jucătoarea de tenis Sorana Cârstea a primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte, iar dirijorul Gheorghe Dimancea şi profesorul  de matematică Sorin Săileanu, diploma de excelenţă post mortem. 

Jucătoarea de tenis Sorana Cârstea este, de ieri, cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte. Ceremonia a avut loc în cadrul şedinţei festive a Consiliului Local. Sorana a fost reprezentată de mama sa întrucât ea nu s-a întors din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open. De altfel, jucătoarea de tenis a primit şi, luni seară, premiul primăriei la categoria Sport, în cadrul Galei Excelenţei.

Sorana Mihaela Cârstea s-a născut la Târgovişte în 1990 şi este absolventă a Liceului Constantin Brâncoveanu. A început tenisul la vârsta de 4 ani la baza din Parcul Chindia sub îndrumarea antrenorilor Sorin Erlic şi Florin Râpeanu.

În prezent, este antrenată de Alina Tecsor. Sorana este prima sportivă originară şi legitimată la un club sportiv târgoviştean, participantă la ultima ediţie a Jocurilor Olimpice de Vară, de la Beijing, în anul 2008.

Tot în cadrul şedinţei festive au mai primit diplome de excelenţă post mortem dirijorul Gheorghe Silvestru Dimancea şi profesorul de matematică Sorin Săileanu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite