LUPTĂ PE PUTERE Târgoviștea a fost împânzită noaptea trecută cu mii de fluturași electorali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-au împărțit mii de fluturași
S-au împărțit mii de fluturași

Mai avem cel puțin două luni până la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie, însă la Târgoviște adversarii politici și-au... ascuțit bine cuțitele. Noaptea trecută, s-au împrăștiat în oraș mii de fluturași cu iz electoral.

Fiecare scară de bloc a fost ”dotată” cu asemenea flayere, în care se vorbește despre greva de lux a parlamentarilor.

”Parlamentarii de la PSD, PNL și PC cheltuiesc din banii statului 1,4 milioane de euro lunar. Atât te costă pe tine, românul de rând, să îi întreții pe deputații și senatorii care preferă să facă grevă, decât să-și facă treaba în Parlament”. Ținta atacurilor este senatorul Adrian Țuțuianu, singurul parlamentar de Dâmbovița dat exemplu, ca fiind ”chiulangiul cu venituri parlamentare de peste 100 de milioane de lei vechi/lună”.

În luna octombrie, primarul Gabriel Boriga a fost și el personajul principal în alte mii de fluturași împrăștiați prin oraș. Târgoviștenii erau îndemnați să renunțe la ”primarul-infractor”. Niciun partid de opoziție nu și-a asumat atunci campania de denigrare, cum probabil nici cea de noaptea trecută nu va fi... revendicată.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite