Târgoviştea a câştigat fără probleme cu Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MCM Târgovişte a câştigat confruntarea cu BC Alexandria, în ultima etapă a grupei A1, scor 87-50 şi se pregăteşte de semifinala cu Satu Mare

Givens şi compania nu le-au dat nicio şansă celor de la Alexandria, deşi din echipa târgovişteană au lipsit două piese de bază, Larisa Toma şi Linda Frohlich, ambele menajate de tehnicianul Cătălin Tănase. Deşi nu s-au omorât cu firea, baschetbalistele de la Târgovişte au dominat autoritar meciul şi au câştigat toate cele 4 sferturi.

Toate jucătoarele şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor, iar Ogorodnikova şi Givens au fost la înălţime aducând MCM-ului câte 18 puncte fiecare.

Chrissy Givens, MVP şi în această partidă, a declarat pentru Adevărul de Seară că abia aşteaptă meciurile din careul de aşi. "Partidele cu adversari slabi ne adorm puţin. Nu pot să vă spun ce dor îmi este de o confruntare pe viaţă şi pe moarte în faţa unei săli pline. Sper ca meciurile din play-off să fie cât mai disputate", a precizat Givens.

În semifinale, care se vor juca după sistemul "cel mai bun din 3 meciuri", MCM va întâlni pe CSM Satu Mare, aceeaşi echipă de care a trecut în finala Cupei României. Primul meci se va disputa pe 3 mai, de la ora 18, la Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite