Târgovişte:Un şofer a fost prins cu 400 de litri de ţiţei furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A crezut că a dat lovitura după ce a furat 400 de litri de ţiţei de la o sondă petrolieră, dar s-a întâlnit pe drum cu poliţiştii de la rutieră.

Este vorba de un bărbat de 40 de ani din localitatea dâmboviţeană Vulcana Băi. Oamenii legii l-au tras pe dreapta, pe DJ 712 B, în aceeaşi localitate şi au descoperit că maşina acestuia era plină cu zece bidoane din plastic, ce conţineau produs petrolier furat de la o sondă din localitatea de domiciliu. Întrebat de unde are produsul, şoferul a declarat că le are de mai mult timp şi că urma să le vândă pe raza comunei Dragodana.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi riscă până la 15 ani de închisoare.

Un alt bărbat, prins în flagrant, la furat de gazolină

Jandarmii dâmboviţeni nu au stat nici ei cu mâna în sân şi au prins în flagrant un bărbat de 37 de ani din Gura Ocniţei, în zona Dealul Bătrân în timp ce fura gazolină în mai multe bidoane din plastic, folosind o instalaţie artizanală, care era montată pe conducta de transport produs petrolier. Şi acesta s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, iar procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, urmează să stabilească pedeapsa.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite