Targoviste: S.C Termica S.A realimentează căldură, dar nu pentru toţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi şi-a plătit facturile, Dorel Muşat tremură de frig în casă
Deşi şi-a plătit facturile, Dorel Muşat tremură de frig în casă

Cei aproximativ 23.000 de târgovişteni care au suferit în aceste zile din cauza gerului primesc, începând de ieri, căldură şi apă caldă, după ce angajaţii de la Distrigaz Sud au reuşit să deblocheze o porţiune îngheţată dintr-o conductă de gaze naturale.

Cu toate că prefectura şi conducerea Termica S.A. susţin că în cele peste 8.000 de apartamente agentul termic este furnizat în condiţii normale, în blocul 34 A din Micro 11, temperatura din apartamente nu urcă mai sus de 13 grade. “Toate cele opt familii din scară suferim încă de frig. Jumătate de calorifer e încinsă, calaltă jumătate, rece. Acum am 8 grade în sufragerie şi doar 13 grade în dormitor, chiar am sunat astăzi să reclam acest lucru la termica, dar mi s-a spus că e posibil să fie o problem pe conducta noastră. Nu e posibil să ne trateze aşa indifferent şi să mă încălzesc la jumătate de calorifer, dacă vroiam jumătate de calorifer cumpăram jumătate”, a spus Elena Muşat, o locatară din blocul cu probleme.

“Angajaţii Distrigaz ne-au stricat conducta”

Oamenii din Micro 11 care încă mai sunt nevoiţi să înfrunte gerul din apartamente, dau vina pentru defecţiune pe angajaţii de la Distrigaz. “Ar trebui să repare ceea ce au stricat, pentru că eu personal i-am surprins lucrând în scară când au dat drumul la căldură şi a tunci i-am auzit spunând că au stricat ceva, dar că vor repara altădată. Acum să vină să repare aerisirea, ca să putem avea căldură, ca suntem încă în toiul iernii”, a încheiat Elena Muşat.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite