Târgovişte: Explozie devastatoare într-un apartament din microraionul 11 (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fereastra termopan a sufrageriei a fost proiectată la o distanţă de 6 metri!
Fereastra termopan a sufrageriei a fost proiectată la o distanţă de 6 metri!

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Târgovişte, a suferit arsuri grave în urma unei explozii care s-a produs, în această dimineaţă, în bucătăria apartamentului său. În locuinţă se mai aflau soţia şi copilul acestuia, însă aceştia nu au fost răniţi. Deflagraţia a avut loc în această dimineaţă, la ora 09,15, la parterul unui bloc de pe strada I.C.Brătianu., în micro 11.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Apartamentele din bloc nu au fost afectate

Geamurile, uşa apartamentului şi o parte din mobilierul locuinţei unde a avut loc deflagraţia au suferit avarii, însă celelalte apartamente din bloc nu au fost afectate. Posibila cauza a exploziei este o acumulare de gaz în bucătărie, unde bărbatul a intrat şi a aprins o brichetă.

“Structura de rezistenţă a clădirii nu a fost afectată în urma exploziei. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii militarii şi reprezentanţii Distrigaz pentru a stabili cauzele exploziei", a declarat mr. Eduard Ţelea, purtătorul de cuvânt al I.S.U Basarabar I, Dâmboviţa.

Victima, trimisă la Spitalul de Arşi din Capitală

Bărbatul rănit a fost transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, cu arsuri grave la spate şi la mâini. După ce i-au făcut investigaţii medicale, doctorii au decis transportarea lui la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. “Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, prezintă arsuri pe 15% din suprafaţa corpului şi urmează să plece la Bucureşti pentru investigaţii amănunţite”, a declarat medic chirurg Jean Popescu, şef secţie chirurgie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

Pompierii dâmboviţeni au informat că explozia nu a fost urmată de incendiu.

Incendiul nu s-a extins astfel că nu a fost nevoie de intervenţia pompierilor. Posibila cauza a exploziei este o acumulare de gaze în bucătărie, unde bărbatul a intrat şi a aprins o brichetă, atunci când a vrut să-şi facă un ceai.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite