Targoviste: Distrigaz a început realimentarea S.C Termica S.A cu gaze naturale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii Distrigaz au muncit 6 ore pentru ca oamenii să aibă din nou apă caldă şi căldură
Muncitorii Distrigaz au muncit 6 ore pentru ca oamenii să aibă din nou apă caldă şi căldură

După două nopţi de ger cumplit în peste 8000 de apartamente din Târgovişte, în această după-amiază, s-a reluat furnizarea agentului termic şi a apei calde la parametri normali către populaţie.

“Am fost înştiinţaţi că totul decurge normal acum. După aproape 6 ore, timp în care angajaţii Distrigaz au remediat defecţiunea apărută pe o magistrală, Termica a primit din nou gaz pentru a încălzi locuinţele târgoviştenilor”, a declarat Andreea Ionescu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Dâmboviţa. 

“Termica a început să furnizeze în regim normal căldura şi apa caldă. Nu a fost problema noastră că 23.000 de târgovişteni au suferit în aceste zile. Asta este... S-a remediat defecţunea apărută la reţeaua Distrigaz şi în această seară, toată lumea va avea apă caldă şi căldură, dar numai cei care au plătit, să ne fie înţeles. În toată România sunt oameni care stau fără căldură şi fără apă caldă”, a declarat pentru Adevărul de Seară, directorul Termica Târgovişte,  Viorel Tabacu.

Livrarea de gaze naturale către Termica a fost oprită astăzi între orele 10,00 şi 16,00. Angajaţii Distrigaz Sud au tăiat o porţiune din conductă pentru a încerca deblocarea unei porţiuni îngheţate care obtura magistrala de gaze şi din cauza căreia gazele naturale nu ajungeau cu presiunea normală la centrala Termica.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite