Târgovişte: Atenţie, cad plute pe Dealu Mare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intervenţie la limită pentru alpiniştii utilitari care au fost chemaţi pentru toaletarea unor plute vechi de cel puţin 40 de ani. Acestea ameninţau să cadă pe mai multe maşini parcate în zona Dealu Mare, din Târgovişte, din cauza ploii abundente care a căzut încă de la primele ore ale dimineţii.

„Am fost chemaţi de cei de la situaţii de urgenţă pentru a tăia aceste plute vechi care ameninţau să cadă peste maşinile oamenilor. Vom tăia până vom considerea că nu mai este niciun pericol”, a declarat pentru Adevărul de Seară, Geo Badea, patronul SC Inframont Serv SRL, firmă care se ocupă de toate lucrările de peisagistică şi arboristică din municipiu.

Zona a fost evacuată din cauza plutelor ameninţătoare, aproximativ 15 proprietari de maşini fiind rugaţi să îşi mute maşinile. De asemenea, două echipaje de la Poliţia Comunitară au fost chemate la faţa locului pentru a împrejmui zona problemă. „Mi-am mutat maşina imediat, nici nu am stat la discuţie. Pai dacă îmi cădea o cracă d-aia de vreo 50 de kilograme pe maşină zob mi-o făcea. Şi apoi reparaţia cine o suporta? Tot eu. Plutele acelea sunt extrem de vechi. Mă şi mir că nu au căzut până acum”, ne-a spus Nicolae Trandafir, un proprietar de autoturism.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite