Târgovişte: A spus că pleacă în Italia. Tatăl îl caută cu disperare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorul de mama sa plecată la muncă în Italia l-a făcut pe un tânăr de 16 ani din comuna dâmboviţeană Mătăsaru, sa-şi ia lumea în cap şi să plece după cea care i-a dat viaţă.

Cel care i-a sesizat pe oamenii legii de dispariţia minorului, a fost tatăl acestuia, care de trei zile, nu mai ştie nimic de el. Ion Alexandru Florinel a plecat acum trei zile de acasă, spunându-i tatălui său că se duce până în Târgovişte să se plimbe. Ulterior, în jurul orei 11:00, minorul s-a deplasat la domiciliul bunicului său, din comuna Mătăsaru, de unde a luat un geamantan, afirmând că se va deplasa în Italia, la mama sa, în localitatea Calcineli. Monorul are 1,88 m înălţime, 70 kg greutate, ochi căprui, păr scurt blond cu coadă la spate şi faţă ovală.

La data dispariţiei, era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening de fâş de culoare albastră, cu un tricou de culoare neagră şi era încălţat cu pantofi sport de culoare neagră.

Rugăm persoanele care pot să furnizeze orice fel de relaţii cu privire la acest minor, să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite