Târgovişte: Circul „Super” din Ungaria poate fi văzut la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte:  Circul „Super” din Ungaria poate fi văzut la Târgovişte
Târgovişte: Circul „Super” din Ungaria poate fi văzut la Târgovişte

Amplasat în curtea şcolii numărul 13, Matei Basarab, cortul circului Super are o capacitate de peste 700 de locuri. Spectacolele sunt destinate atât celor mici, cât şi celor mari, iar piesa de rezistenţă o reprezintă un şarpe anaconda de 60 de kilograme. Reprezentaţiile vor avea loc doar în acest sfârşit de săptămână

Circul “Super” a venit în Târgovişte. În această seară, spectacolul va începe la ora 19.00. Atât cei mici, cât şi părinţii sau bunicii lor pot vedea aici numere senzaţionale de echilibristică, jonglerii, acrobaţii şi iluzionism. Pe lângă numerele celebre deja în lumea circului, veţi avea ocazia să vedeţi şi o inedită dresură de ponei, dar şi echipe de câini fotbalişti şi un căţel matematician, care va face adunări, scăderi, înmulţiri şi împărţiri chiar sub ochii spectatorilor din cupola circului.

Văzând cupola circului, câţiva copii din micro 3 s-au adunat aproape de curtea şcolii şi au început să admire poneii scoşi la păscut.

„Abia aştept să mă ducă mamaia la circ. Sigur voi merge sâmbătă sau duminică”, spune Ionuţ, un băieţel în vârstă de 6 ani. Bunica unei fetiţe de 10 ani a venit deja să se intereseze de preţul biletelor.

„O să o aduc pe nepoţica mea la circ. Nu am ratat până acum niciun spectacol de circ dintre cele care au venit în oraş. Chiar dacă preţul mi se pare un pic cam mare, o să plătesc oricât, pentru că circul nu vine prea des la noi”, spune Maria Grigore.

Câte două reprezentaţii pe zi


Sâmbătă şi duminică, Circul “Super” va avea câte două reprezentaţii pe zi. Prima la ora 16.00, iar ultima la ora 19.00. Deşi perioada în care circul se va afla la Târgovişte este una foarte scurtă, rezumându-se la acest weekend, organizatorii spectacolelor se aşteaptă ca publicul să vină în număr foarte mare în fiecare seară.

Atracţia principală a circului “Super” o reprezintă şarpele anaconda lung de 5 metri şi cu o greutate ieşită din comun: 60 de kilograme. Dresorul creaturii este convins că cei mici nu se vor speria la vederea imensului şarpe şi că reptila va fi privită doar ca un animal de companie, blând şi nepericulos.

15 lei pentru copii

Preţul unui bilet de intrare este 15 de lei pentru copii, 20 de lei pentru adulţi, iar cei care vor un loc la lojă vor plăti 25 de lei.

În pauza spectacolului, copiii se pot plimba cu poneii prin gradena circului şi pot face poze, atât cu aceştia cât şi cu şerpii din spectacol.

Circul “Super” din Ungaria a fost în Curtea de Argeş şi Mioveni şi urmează să plece, luni dimineaţă, la Câmpina. În cadrul circului, lucrează doar 15 oameni.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite