Târgovişte: Silvia Petre, Albă ca Zăpada de Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Silvia Petre, Albă ca Zăpada de Târgovişte
Târgovişte: Silvia Petre, Albă ca Zăpada de Târgovişte

Fata dă viaţă Cenuşăresei, Albei ca Zăpada şi multor altor personaje de basm. Toţi copiii o iubesc şi o recunosc pe stradă, părinţii o invită la petrecerile pentru cei mici, iar băieţii de vârsta ei o curtează.

Silvia Petre are doar 22 de ani şi are o pasiune inedită pentru vârsta ei. Îi plac foarte mult copiii. Deşi acum doi ani nu era pasionată de cei mici şi nu îi voia în preajma ei mai mult decât câteva minute, acum îşi petrece mai mult de şase ore pe zi în preajma lor. Asta pentru că Silvia este colaboratoare la „Paradisul Copiilor“ şi organizează petreceri tematice pentru cei mici. „Înainte să lucrez aici nu îmi plăceau copiii. Mă uitam la ei cu alţi ochi. De când stau cu ei mai mult şi lucrez cu ei sunt înnebunită după cei mici“, explică fata.

Interpretează personaje de basm

Cei mici o ştiu pe Silvia oricum altcumva decât îmbrăcată normal. O recunosc ca fiind Albă ca Zăpada, Zâna Zorilor şi Cenuşăreasa, dar şi ca personaje mai noi, dar pe placul celor mici, cum ar fi Hannah Montana. „Mă îmbrac în costumul personajului pe care trebuie să îl interpretez şi din momentul ăla nu mai sunt Silvia. Sunt un personaj de basm. Copiii mă iubesc foarte tare, iar eu sunt tare fericită atunci când le văd sclipirea aceea în ochişori“, spune tânăra.

Silvia a debutat ca model pentru Active Models. A prezentat pe mai multe podiumuri din întreaga ţară, de la rochii de mireasă până la lenjerie intimă. Unul dintre marii creatori pentru care a păşit pe podium a fost Cătălin Botezatu. „Am prezentat lenjerie intimă pentru Piers şi Botezatu, am făcut calendare pentru Motor Jeans şi Sandro Ferrone şi sunt tare mândră că într-un hotel din Piatra Neamţ am văzut în cameră calendarul pe care apar eu“, povesteşte Silvia.

Personaj de aproape doi ani

De doi ani, Silvia este pionul principal al petrecerilor tematice de la „Paradisul Copiilor“. „Este o muncă perfectă. Mă distrez foarte bine cu cei mici şi abia aştept fiecare vineri când mă întâlnesc cu ei“, spune fata. De asemenea, ea şi personajele ei participă şi la petrecerile private pe care părinţii le organizează pentru copiii lor.

Silvia povesteşte cu mare drag de momentele în care băieţeii care vin la petrecerile tematice se îndrăgostesc foarte tare de ea. „Sunt copii care nu mai vor să plece, mă prind de picior şi nu îi mai ascultă pe părinţi. Sunt şi băieţei îndrăgostiţi care mă vor doar pentru ei şi mă cheamă la ei acasă să mă joc cu ei“, spune Silvia.

Fata nu primeşte niciun ban pentru ceea ce face. Ea spune că face totul doar din pasiune pentru copii şi că îi place atât de mult încât nu vrea bani. Cu toate acestea, ar vrea să îşi înceapă propria afacere în domeniul comerţului. „Aş vrea să fiu propriul meu şef şi să îmi deschid o afacere, probabil în domeniu vânzărilor“, spune fata. „Deocamdată vreau să îmi fac un drum, să îmi fac o carieră şi să devin cineva. Din acest motiv nici nu am prieten şi vreau să mă dedic mai întâi muncii“, declară Silvia.

Ce-i place:
„Îmi plac persoanele sincere şi manierate. Iubesc muzica şi în special genurile dance, pop, R&B şi clasică. Iubesc prăjiturile şi îmi plac foarte mult florile.“ 

Ce nu-i place:
„Nu-mi plac persoanele încrezute, orgolioase şi evident mincinoase. Nu-mi plac serviciile proaste, mâncarea plină de grăsimi şi oamenii care nu au principii.“

Întrebări şi răspunsuri:
Ţi s-a întâmplat ca un rol jucat la o petrecere să te acapareze şi în viaţa de zi cu zi?

Nu. Încerc să mă detaşez de personajul interpretat de fiecare dată când dau jos costumul. În viaţa mea particulară încerc să fiu mereu eu însumi, naturală, aşa cum mă ştiu cei apropiaţi.

Ce alte hobbyuri ai?

Îmi place mult web-design-ul, programul meu favorit e Macromedia Dreamwaver 8. Am o diplomă de asistent programator şi îmi place mult şi dansul sportiv.

Profil:

Născută: 31 mai 1987, Găeşti
Studii: studentă la Facultatea de Drept şi Facultatea de Management din Târgovişte
Ocupaţie: model
Familie: Are un frate mai mic

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite