Târgovişte: Show auto la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firme de prestigiu, precum Opel, Peugeot, Fiat şi Alfa Romeo îşi expun bolizii, zilele acestea, pe platoul Prefecturii la Salonul Auto Târgovişte. Reprezentanţii auto au adus târgoviştenilor de la bolizi cu mulţi cai putere, la autoturisme sport sau maşini mici, cu un consum profitabil, ideale pentru traficul aglomerat din oraşe.

Reprezentanţii firmelor de automobile spun că locuitorii oraşului nu au rămas indiferenţi maşinilor mici, cu preţuri situate între 5.000 de euro şi 7.000 de euro. „Lumea preferă maşinile mici. Cea mai cautată până acum cea mai căutată maşină de la expoziţie a fost Fiat Panda, cu un consum de 5% în oraş şi un preţ pornind de la 5.200 de euro”, a declarat Andrei, reprezentant de vânzări la una dintre firmele importatoare.

O premieră a expoziţiei din oraşul nostru ce a atras deja numeroşi potenţiali cumpărători o reprezintă marca Mitsubishi

Expoziţia a adus numeroase doamne care nu au rămas indiferente ofertei expozanţilor. Deşi târgoviştencele venite aici au pus întrebări asupra motorizării, cailor putere sau consumului, ce le-a încântat cu adevărat a fost aspectul. Printre preferatele doamnelor au fosr modelele Fiat 500 şi Lancia Ypsilon. „Îmi plac mult cum arată. Sunt mici şi gingaşe, ca mine”, a spus Maria, o târgovişteancă în vârstă de 21 de ani.

O atracţie a expoziţiei de maşini din Târgovişte o reprezintă şi fetele ce împart sau dau informaţii celor interesaţi. Cei mai mulţi dintre domnii veniţi la Salonul Auto Târgovişte au făcut poze maşinilor, dar au avut în vedere ca în poză să încadreze şi tinerele frumoase.

Maşini second-hand

Pe lângă o gamă variată de maşini noi, la expoziţia de pe platoul Prefecturii sunt puse la vânzare şi maşini second-hand, aduse de una dintre firmele târgoviştene. Cu un preţ mult mai mic decât cele noi, sunt o opţiune pentru târgoviştenii care nu-şi permit o maşină nouă. „Mă uit după o maşină la mâna a doua. Nu am bani destui pentru una nouă, dar una care să coste vreo 4.000 de euro mi-ar conveni de minune”, a spus Adrian, un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Cei care nu au apucat încă să admire maşinile sau cei care sunt interesaţi să îşi cumpere un automobil nou sau second-hand mai au timp până vineri să viziteze salonul auto de pe platoul Prefecturii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite