Târgovişte: Excelenţa a fost premiată la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte:  Excelenţa a fost premiată la Târgovişte
Târgovişte: Excelenţa a fost premiată la Târgovişte

Aseară, a fost organizată la Târgovişte prima Gală de Excelenţă, unde au fost premiate personalităţi din diferite domenii de activitate.

Artişti, oameni de afaceri, copii talentaţi au fost premiaţi, aseară, de primărie la prima Gală de Excelenţă organizată la Târgovişte. Printre premianţii serii s-au aflat Mircea Albulescu, Dana Săvuică, Florin Georgescu, Maria Cârneci, Sorana Cârstea şi dr. Constantin Ionescu Târgovişte.

Pentru că Sorana Cârstea nu a sosit încă în ţară de la US Open, distincţia a fost ridicată de mama sa. De asemenea, s-au acordat premii in memoriam pentru Laura Stoica şi Amza Pellea, la gală fiind prezenţi mama interpretei şi unul dintre nepoţii lui Amza Pellea. Fiica regretatului actor, Oana Pellea, nu a putut fi prezentă la Târgovişte din motive de sănătate, dar a trimis un mesaj de mulţumire.

Şi voluntariatul a fost recompensat, astfel că reprezentanţii asociaţiei “Mai mult verde”, Denisa Paşalan şi Dragoş Bucurenci au ridicat distincţia din mâinile organizatorilor. La ceremonie a fost prezentă şi interpreta Paula Seling, care a înviorat atmosfera cu câteva dintre piesele sale.

Maia Morgestern a prezentat câştigătorii

Manifestarea a fost prezentată de primarul Gabriel Boriga, alături de celebra actriţă Maia Morgestern. Gala de Excelenţă a fost inclusă în manifestările dedicate Zilelor Cetăţii, care vor continua, astăzi, de la ora 20.30, cu spectacolul medieval “Viaţa şi după moartea lui Vlad Ţepeş”. Acesta va reproduce scena atacului de noapte în care Vlad Ţepeş îi alungă pe turcii lui Mehmed al II-lea.

Piesa va fi jucată la ruine, avându-i în distribuţie pe Mircea Albulescu, Ion Haiduc, Andrei Duban, Alin Panc, Ovidiu Cuncea, Mihai Răducu, Tomi Cristin şi Gabi Niţu. Manifestările se vor încheia cu un concert extraordinar susţinut de Gheorghe Zamfir.

Atât spectacolul medieval, cât şi concertul extraordinar au fost programate iniţial pentru duminica trecută, dar din cauza ploii au fost amânate pentru această seară.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite