Târg de job-uri pentru persoanele cu dizabilități

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bursa locurilor de muncă va fi organizată joi, 26 ianuarie, de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială Dâmbovița. Au confirmat prezența 31 de angajatori care oferă locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități.

”Sperăm ca la final să putem să și angajăm aceste persoane. Nu vom face însă discriminare, așa că la Busă vor putea participa toți cei care își caută un loc de muncă, nu doar persoanele cu dizabilități”, a precizat Cătălin Niculae, director executiv AJOFM Dâmbovița.

La rândul său, dr. Lavinia Zamșa - șefa Centrului de orientare și Formare profesională din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială Dâmbovița - a precizat că au fost identificate 55 de persoane cu dizabilități care doresc să se angajeze. Acestora, li se adaugă cele 34 care sunt înregistrate în baza de date a AJOFM.

”Pe parcursul anului 2011, am evaluiat și consiliat 339 de persoane cu handicap. 85 dintre acestea nu au lucrat niciodată, deși au o pregătire adecvată dizabilităților pe care le au”, spune dr. Lavinia Zamșa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite