Târgovişte: Tânăr cercetat pentru viol şi lipsire de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost violată şi sechestrată! Asta susţine o minoră în vârstă de numai 14 ani, din localitatea dâmboviţeană Crângurile, care a fost căutată în disperare de părinţi şi de poliţişti o noapte întreagă.

CITEŞTE ŞI:


Spusele fetei au susţinere şi în declaraţia verişoarei sale, de aceeaşi vârstă, care a dispărut odată cu ea.

P. Brenda şi P. Kelly au plecat în data de 19 octombrie, jurul orei 15:00, de la şcoala generală unde învăţau, în satul Voia şi nu au mai revenit la domiciliu. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, subinspector Ioana Preda, dispariţia fetelor a fost sesizată de părinţii celor două.

Calvarul părinţilor a durat până a doua zi, când Brenda şi Kelly au revenit al domiciliu. Acasă însă, pentru a nu fi mustrate, minorele le-au spus părinţilor că au plecat de la şcoală împreună cu A. Alin, de 27 de ani şi Z. Samir, de 17 ani, ambii din aceeaşi localitate, reclamând că în drum spre Piteşti, în apropierea unei păduri, Brenda a fost violată de Alin.

În urma examinării medico-legale, s-a stabilit că aceasta prezintă o defloarare recentă, fără urme de violenţă pe corp. Tânărul acuzat de viol, este acum cercetat de oamenii legii, până la aflarea adevărului şi încadrarea juridică a faptei.

De la începutul anului, în evidenţele poliţiei, au figurat 119 minori, care din diferite motive au daţi dispăruţi. Dintre aceştia, 112 au fost găsiţi, şapte dintre ei fiind daţi în urmărire naţională.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite