Tâlhărit de fiica vitregă şi prietenii acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

D. Alexandru, de 61 de ani, din satul Ungureni, comuna Corbii Mari, lucrează ca paznic la o bază sportivă din localitate. Într-una din seri, vorbise la telefon cu fiica sa vitregă, Narcisa, să-i aducă ceva de mâncare. După ce şi-a luat pacheţelul, a pornit din nou spre locul de muncă.

Pe un câmp, a fost atacat fulgerător de doi indivizi mascaţi. Aceştia i-au sărit în spate, l-au pus la pământ, l-au legat fedeleş şi l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele. Bietul om, înlemnise. Nu a mai avut putere nici măcar să ţipe. Şi, cine l-ar fi auzit în mijlocul pustietăţii?

Tâlharii parcă ştiau că bătrânul are asupra lui o sumă importantă de bani, fiindcă au trecut imediat la scotocit. I-au luat din buzunare 2.200 de lei, o bancnotă de 100 de euro şi telefonul mobil, cu ajutorul căruia conversase cu fiica sa, în urmă cu câteva zeci de minute.

Hoţii au dispărut, lăsându-l pe om legat în câmp. În cele din urmă, Alexadru a reuşit să se desfacă şi a fugit la Poliţie, să spună ce i s-a întâmplat.

Oamenii legii s-au pus imediat în mişcare. Din aproape în aproape, au dat de urma tâlharilor. Surprize de proporţii la interogatoriu! Ionel şi Paul au mărturisit că Narcisa, fiica vitregă a bătrânului, a pus la cale întreaga acţiune. Pe ei i-a încântat ideea, mai ales că era vorba să facă rost de ceva bani.



D. Alexandru, când a aflat că fata pe care a crescut-o de la un an şi jumătate este autoarea tâlhăriei, l-a luat ameţeala. “Nu-mi vine să cred. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Vă spun sincer că nu o credeam în stare”, a declarat bătrânul.

“Cei  trei autori au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie,  fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa,  şi urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti cu propunere de arestare preventivă”, a precizat comisar Mihaela Savu, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite