Tâlharii de la Nucet, prinşi după două luni. VEZI VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru indivizi din satul Bălteni, comuna Conţeşti, localitate în care trăiesc preponderent etnici romi căldărari, au fost prinşi de Poliţie la două luni după comiterea unei tâlhării.

Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 24 de ani, în noaptea de 22/23 ianuarie, mascaţi, au intrat peste Tiberiu Simionescu, de 58 de ani, din satul Cazaci, comuna Nucet, cunoscut ca fiind om gospodar şi prosper.Locuia la marginea aşezării. L-au bătut, l-au legat fedeleş, apoi au scotocit întreaga casă.

Intruşii au plecat cu două cazane din cupru pentru produs ţuică, două motoare electrice şi trei telefoane mobile.

Oamenii din sat vorbesc că i-ar fi luat şi aurul şi mulţi bani.

În aceeaşi perioadă, pe teritoriul comunei Nucet s-au înregistrat mai multe furturi. Reţeaua de telefonie şi cablu TV a fost şi ea devalizată de câteva ori.

Lumea spune că persoane necunoscute ar mai fi intrat peste o bătrână din Nucet. Când i-a văzut în casă, femeii i s-a făcut rău. Hoţii au furat câţiva saci cu nuci şi mai multe bunuri.

Din altă gospodărie, au încercat să sustragă un cazan de făcut ţuică, dar, fiindcă era bine montat şi deja se produsese agitaţie în noaptea respectivă, au renunţat.

Cei patru tâlhari au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca instanţa să decidă dacă vor fi arestaţi preventiv sau nu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite