Tabăra de schi din Bucegi s-a încheiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Platoul Padina, din Munţii Bucegi
Platoul Padina, din Munţii Bucegi

Tabăra de schi derulată pe parcursul ultimei săptămâni, în zona montană dâmboviţeană din Munţii Bucegi a ajuns la sfârşit. Pe toată durata taberei, participanţii, cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, au învăţat să schieze şi să supravieţuiască în munte.

După cinci zile de sporturi de iarnă şi tehnici de supravieţuire în munte, discoteci şi un concurs de dans, cei 80 de copii, împreună cu mentorii lor şi cu salvamontiştii dâmboviţeni au încheiat tabăra cu un concurs de schi. A fost un concurs pe grupe, pe categorii de vârste, fiecare copil a trebuit să treacă printre porţi, pe un traseu eşalonat de 200-300 de metri contra cronometru, individual.

După concurs a existat şi o gală a laureaţilor încărcată de premii atrăgătoare, începând cu diplome şi trofee şi terminând cu dulciuri şi echipamente sportive. Doru Diaconescu, şeful Salvamont Dâmboviţa s-a declarat foarte mulţumit de rezulatatele copiilor şi spune că şi-a îndeplinit toate obiectivele propuse în această tabără. “Au fost mulţi câştigători, cel mai mare câştig a fost că toţi au concurat contra cronometru printre porţi, de la cel mai mic la cel mai mare. Cei mai buni au fost Mihnea Văducin şi Ştefania Matea. Fata are 11 ani şi băiatul 10 ani, copiii au câştigat la schi dar pot să spun că sunt foarte buni, schiază cu mine de câţiva ani. Şi părinţii şi copiii au fost foarte mulţumiţi, sunt schiori cu experienţă”, a declarat pentru Adevărul de Seară, Doru Diaconescu.
După premiere participanţii s-au strâns în jurul unui foc de tabără şi la final au admirat focul de artificii.      

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite