TRAGEDIE: Un copil de 3 ani s-a înecat în beciul casei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Popescu, un copil de numai trei ani şi jumătate din comuna Cândeşti, sat Aninoşani, a fost găsit mort de mama sa în beciul casei.

Mama copilului a sunat la 112 pentru că nu l-a mai văzut în curte. “Mama băiatului a sunat la 112 pentru că nu îl vedea nicăieri pe copil. La faţa locului a sosit imediat un echipaj de la Garda Voineşti şi l-au scos pe băiatul mort. Beciul era plin cu apă şi a fost găsit înecat. A venit şi ambulanţa de la Voineşti, l-au resuscitat , l-au luat şi l-au dus la spitalul de la Târgovişte”, a declarat, pentru Adevărul de Seară, maiorul Eduard Ţelea, purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa.

Medicii spun că au încercat din răsputeri să îi salveze viaţa micuţului, însă toate eforturile lor au fost în zadar. “Băiatul a fost adus în stop cardio-respirator, s-a încercat resuscitarea mai bine de o oră, dar copilul nu a mai putut fi salvat”, a declarat, pentru “Adevărul de Seară”, Elena Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgovişte.

Trupul neînsufleţit al micuţului a fost transportat la morga spitalului Târgovişte, pentru autopsie. Poliţiştii vor începe cercetările, în urma cărora se va stabili cine se face vinovat de moartea copilului.


Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite