TRAFIC DE DROGURI! O tânără de 19 ani introducea droguri în penitenciarul Mărgineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se ducea în vizită la unchiul ei, dar avea grijă să îl “alimenteze” şi cu droguri. Este vorba de o tânără de 19 ani care în mod repetat a introdus heroină în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni fără ca nimeni să îşi dea seama.

Ieri, în urma unui control efectuat de paznicii penitenciarului într-un  pachet de alimente, s-a descoperit cantitatea de zece grame de heroină. În urma cercetărilor s-a stabilit ca drogurile au fost aduse de Alina Lăcrămioara, în vârstă de 19 ani, lui Marcel Florin, unchiul ei, aflat în puşcărie. Procurorii D.I.I.C.O.T au stability că tânăra introducea drogurile în tivul unor pantaloni.

Alina Lăcrămioara, din municipiul Bucureşti, este cercetată acum pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore pe baza de ordonanţă şi a fost prezentată Tribunalului Dâmboviţa, pe numele său a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. În prezent se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite