TIMP LIBER: „Întâmplările celor trei purceluşi”, spectacol în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poveştile sincere şi pline de emoţie adaugă individualitate vieţii noastre şi, astfel, zilele nu mai seamănă între ele. Din păcate, trăim într-o lume în care pare să nu mai fie loc pentru poveşti. Totul se mişcă repede şi amestecat, copilăria fiind doar un cuvânt după care ne ascundem...

Salvarea vine, sâmbăta aceasta, de la actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Mihai Popescu” din Târgovişte, care vă invită să vă bucuraţi de „Întâmplările celor trei purceluşi”. Începând cu ora 11.00, veţi avea parte de 45 de minute de spectacol în aer liber, la scena amenajată pe malul Lacului Chindia. Reprezentaţia face parte din programul „Teatrul la tine acasă”, iniţiat de Primăria Târgovişte cu intenţia de a-i determina pe locuitorii oraşului să iasă din apartamente pentru a vedea piese de teatru în stradă. „Am avut un an plin, într-o perioadă destul de săracă. Multe dintre spectacole au fost realizate cu forţe proprii, dar asta nu înseamnă că le-a scăzut calitatea”, spune regizorul Dan Ţopa, directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Mihai Popescu”.

Vara va fi lipsită de spectacole
Dan Ţopa regretă că se închide stagiunea, iar copiii Târgoviştei, dar şi părinţii şi bunicii lor, nu vor mai avea parte de reprezentaţii teatrale. „Este în contradicţie cu dorinţa copiilor, care vor spectacole fiindcă au mai mult timp liber. Din acest motiv, încercăm să creem parteneriate cu teatre private, astfel încât să putem susţine spectacole şi în vacanţă”, a declarat pentru „Adevărul de Seară” regizorul Dan Ţopa.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite