TÂRGOVIŞTE Soţie de poliţist: „Soţul meu mă ameninţă că mă împuşcă cu pistolul din dotare” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Vişan
Oana Vişan

Ameninţări cu moartea şi bătăi dese. Acesta este tratamentul pe care o femeie din Târgovişte spune că îl primeşte de la soţul său, poliţist în cadrul IPJ Dâmboviţa. Cei doi sunt în plin proces de divorţ. Bărbatul a obţinut ieri o hotărâre judecătoarească prin care copiii îi sunt încredinţaţi înainte ca divorţul să se fi încheiat şi a venit însoţit de mai mulţi poliţişti dar şi de executorul judecătoresc pen

Femeia a depus mai multe plângeri la Parchet împotriva soţului său. Până acum însă, nu s-a luat nicio măsură împotriva lui.

Scandal monstru de faţă cu minorii

Ieri, agentul şef Alexandru Vişan, care lucrează la Serviciul Arme Explozibili şi Substanţe Periculoase, însoţit de un executor judecătoresc şi mai mulţi poliţişti, a intrat în locuinţa femeii fără ca aceasta să fie acasă şi i-a luat copiii de 5, respectiv 10 ani.

“Tot timpul mă ameninţă că mă împuşcă cu pistolul. Sunt ameninţări atât în faţă cât şi telefonic. Spune că o să ia pistolul din dotare şi o să vină să mă împuşte”, spune Oana Vişan.



“A scuipat-o, a dat în dumneaei şi în continuu afirma: eu sunt poliţist, eu sunt poliţist. Avea calitate de tată, nu de poliţist”, spune Eduard Piuaru, concubinul femeii.

Când a văzut armata de poliţişti, bona copiilor a încremenit. „Pur şi simpou a intrat peste mine în casă şi a întrebat de doamna Vişan. spunându-i eu că nu este acasă, m-a îmbrâncit şi a intrat în casă. Tocmai după ce a intrat în casă mi-a spus că este un domn executor.A bătut-o pe doamna şi domnul executor şi domnul Vişan. Fostul soţ a scuipta-o, i-a dat cu piciorul”, ne-a povestit Alexandra Matei.



Femeia mai spune că a fost bătută în repetate rânduri. Toate plângerile au fost însă solutionate cu neînceperea urmăririi penale. “Este vorba de o ameninţare care se aduagă celorlalte fapte săvârşite şi care au făpcut obicetul altor plângeri penale care s-au instrumentat în alte dosarede către Parchet”, a declarat procuror Dorel Stănescu, secţia Penală Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa



După incidentul de ieri, femeia a depus o nouă plângere soţului ei cu care se află în divorţ, dar şi împotriva executorului.


image
image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite