TÂNĂR BĂGAT ÎN MORMÂNT DE ETNOBOTANICE! Părinţii o acuză pe prietena sa că l-a drogat.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani din comuna dâmboviţeană Petreşti, fiul unui fost poliţist, a murit în această dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte după ce, spun medicii, a consumat "droguri legale", sau mai bine zis, etnobotanice.

Nicolae Coman a stat internat timp de 11 zile, însă, cu toate acestea, medicii nu l-au putut salva.

Când a fost văzut pentru prima oară de medicii de la Găeşti, tânărul era în comă profundă, aşa că au decis să îl trimită la Târgovişte. Aici a fost băgat la Reaminare însă nu şi-a mai putut reveni. Analizele de laborator aveau să scoată la iveală un adevăr crud. Nicolae Coman consumase plante ucigătoare, acele substanţe etnobotanice care creează leziuni cerebrale şi ireversibile, extrem de periculoase pentru sistemul nervos.



Omorât de concubină?!

Băiatul lucra la Bucureşti în domeniul construcţiilor şi făcea în fiecare zi naveta până la Petreşti. Nimeni din familia sa nu înţelege cum au ajuns acele substanţe în corpul său dar o bănuiesc pe nora lor, care locuia cu ei de aproape patru luni. Părinţii lui Nicolae cred că aceasta l-a omorât. De altfel, în sat i s-a dus vestea că i-a mai băgat în mormânt pe alţi doi tineri nevinovaţi. Aceasta are 23 de ani. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile. Părinţii lui Niciolae Coman, dar şi rudele celorlalţi doi tineri care se presupune că ar fi fost omorâţi de fată, sunt hotărâţi să o denunţe pentru omor.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite