SuprreM s-a destrămat. L’Junior merge mai departe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa târgovişteană, înfiinţată în urmă cu aproape trei ani, a cântat saptamana aceasta pentru ultima dată în formula de trei. Află ce planuri au Mihai, Sebastian şi Alex, tinerii care şi-au făcut destui fani printre liceenii din Dâmboviţa.

Pe scenă trebuie să vii cu ceva nou, fie că este vorba de voce, de dans sau de show în sine. Asta au încercat să facă SuprreM, trei tineri din Târgovişte, care au compus piese şi au apărut în spectacole în toată ţara, chiar în deschiderea unor vedete, precum Horia Brenciu, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Andreea Bănică. Săptămâna aceasta ei au anunţat că se despart şi au cântat la Colegiul Economic “Ion Ghica” pentru ultima oară ca trupă. “Sebastian'O pleacă în Italia din motive personale, Alex Acxel este cu facultatea în Bucureşti, însă mă mai ajută pe mine în spectacole, pentru că am decis să continui singur, sub numele de L'Junior”, a explicat Mihai Stănescu.

“Îmi doresc o carieră solo”

Povestea SuprreM a început acum aproape trei ani. „Au fost multe momente frumoase. Au fost şi momente grele. Ne-am lovit de prejudecăţi de genul nu eşti fată nu eşti promovat. Dar cel mai greu a fost când am hotărât să ne despărţim”, povesteşte Mihai. Această ruptură a fost dată de conjunctură, fapt pentru care există posibilitatea ca băieţii să mai cânte împreună, ca SuprreM, în anumite proiecte. “Pentru anumite evenimente, proiecte, există posibilitatea ca SuprreM să se reunească, dar eu îmi doresc o carieră solo”, mărturiseşte Mihai, alias L’Junior.
El s-a apucat deja de treabă. „Înregistrez la Bucuresti, la nişte băieţi, iar compoziţiile ori sunt proprii, ori în colaborare cu ei. Mai am doi dansatori deocamdată şi m-am axat pe un proiect dance-house cu influenţe r&b, iar pe viitor îmi doresc un band”, dezvăluie târgovişteanul de 20 de ani proiectele sale, pe care le vrea concretizate în doi-trei ani. “Poate mă voi lansa mai repede, dar am ales un termen mai lung pentru că vreau să iasă prestaţia pe care mi-o doresc. Oricum în tot acest timp voi cânta”, îi asigură pe cei care au fost alături de trupă şi au trimis mesaje de încurajare pe pagina de facebook a formaţiei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite