Superpetrecere cu karaoke la Smile Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara asta, târgoviştenii pot cânta live melodiile favorite, air cei mai buni dintre aceştia vor fi premiaţi

Astăzi, Smile Pub oferă târgoviştenilor o superpetrecere cu karaoke şi multe surprize. Tinerii mai „curajoşi” pot pune mâna pe microfon să cânte melodii cunoscute din anii ’80, dar şi cele aflate acum în topuri. “O să fie distracţie la maxim. Sperăm că toată lumea să participle la karaoke, să îşi ia inima în dinţi şi să cânte. Melodiile sunt selectate atent, astfel încât să fie pe gustul tuturor”, spune Andrei Ciobanu, administrator al localului din incinta Hotelului “Valahia”.

Cei mai buni “cântăreţi” vor primi un metru de tequila

Cei mai talentaţi târgovişteni vor câştiga un metro de tequilla pe care îl pot consuma cu prietenii. Pe lângă asta, toţi cei aflaţi la petrecerea din seara asta vor avea parte de diverse promoţii. “Ne-am gândit, ca de fiecare dată când organizăm aşa ceva, să le oferim premii celor mai buni participanţi la karaoke pentru a face petrecerea şi mai interesantă”, adaugă acesta.
Mâine, tot la Smile Pub va avea loc o seară latino, unde târgoviştenii se vor distra pe muzică specifică Americii de Sud. Distracţia continuă până duminică, când se va organiza “Seara devoratorilor de publicitate”. “Duminică vom viziona cele mai amuzante reclame care au fost create vreodată şi vom râde, ne vom distra cu toţii şi ne vom simţi bine”, mărturiseşte Andrei Ciobanu.
Astfel, târgoviştenii vor avea parte de un weekend plin de distracţie la Smile Pub. “Petrecerea cu karaoke este interesantă, am mai luat paret la aşa ceva. Este ceva super când ţii microfonul în mână şi cânţi melodia favorită”, spune Daniel Panait, un tânăr de 24 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite