Super show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României este cu un pas în optimile de finală ale FIBA Europe Cup! Joi seară, pe terenul fostei câştigătoare a Euroligii, MBK Ruzomberok, formaţia pregătită de Cătălin Tănase a reuşit o victorie, care înlătură emoţiile pentru returul de la Târgovişte.

Echipa târgovișteană a dominat copios întâlnirea de la Ruzomberok impunânduse la final la o diferență de peste 20 de puncet, scor 68-90 (17-26, 18-25, 16-20, 17-19).
Dacă în meciurile din grupă ieșea la rampă, la fiecare meci, câte o jucătoare, de această dată întreaga echipă a pus umărul pentru o victorie de senzație și o potențială calificare, unică în istoria baschetului feminin românesc.

Shay Doron și Tina Thompson au făcut legea

Shay Doron a fost, din nou vioara întâi, marcând de 29 de ori ori pentru gruparea dâmboviţeană. Vedeta echipei, Tina Thompson a făcut curăţenie sub cele două panouri, reuşind 14 recuperări și 13 puncte. Annemarie Părău (7p, 2r, 5pd) s-a ocupat de pasele decisive, Monika Boriga (13p- 3x3, 4rec, 2pd) și Olena Ogorodnikova (9p-3x3, 3r) de coșurile din afara semicercului, iar Linda Frohlich (15p, 5r) a dovedit că s-a integrat rapid în rândul noii sale echipe.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite