Târgovişte: Sunt repartizate posturile titularizabile din învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte:  Sunt repartizate posturile titularizabile din învăţământ
Târgovişte: Sunt repartizate posturile titularizabile din învăţământ

75% din candidaţii dâmboviţeni la examenul de titularizare au promovat. Doar 37,35% dintre aceştia au obţinut însă note peste 7, care le asigură un post titularizabil.

Zeci de candidaţi la titularizare, care au obţinut note peste 7, s-au prezentat, astăzi, la Grupul Şcolar „Voievodul Mircea” pentru repartiţia pe post.

Candidaţii sunt strigaţi în ordinea mediilor obţinute la concurs şi îşi pot alege unul dintre posturile rămase vacante. Primii şi-au ales catedrele învăţătorii, repartiţia începând la ora 9.30.

75% din candidaţi au promovat

Procentul de promovabilitate la examenul de titularizare a fost, în judeţul Dâmboviţa, de aproape 75%, în creştere cu un procent după rezolvarea contestaţiilor.

144 de candidaţi au contestat notele, dar, în general, nu au fost salturi mai mari de 1,5 puncte. Într-un singur caz, unul dintre candidaţi s-a ales cu nota micşorată, în urma contestaţiei, de la 6,30 la 4,40.

La titularizare au participat 1.400 de candidaţi, 25,49% obţinând note sub 5, 37,16% între 5 şi 6,99 şi 37,35% între 7 şi 10. Pentru un candidat la istorie şi doi la franceză, comisia de examinare a acordat nota maximă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite