Strada Constantin Brâncoveanu a intrat în reabilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Am trăit s-o vedem şi p-asta. După aproape un de tergiversări, timp în care licitaţia a fost anulată de două ori, autoritatea locală a reuşit să înceapă lucrările pe una din cele mai importante artere din Târgoişte. Este vorba de strada Constantin Brânzoveanu, care măsoară 1200 de metri lungime şi face legătura între zona “Doi Brazi” şi zona autogării.

Până la venirea iernii va fi turnat primul strat de asfalt, pe ambele sensuri, urmând ca în primăvara anului următor să se toarne şi stratul de uzură. “Am început, în sfârşit, asfaltarea pe strada Constantin Brâncoveanu, una din cele mai importante artere interioare ale municipiului Târgovişte. Sperăm ca în următoarele săptămâni, până la venirea iernii, de aici, de la Sala Polivalentă şi până la giratoriul de la Finanţe, să existe un strat de asfalt pe ambele sensuri. Vrem ca intrarea în iarnă să se facă în condiţii europene. În primă fază se vor astupa gropile iar apoi se va turna primul strat de asfalt”, a declarat Gabriel Boriga, primarul municipiului Târgovişte.

Lucrarea, salutată de târgovişteni

Şoferii târgovişteni au răsuflat uşuraţi când au văzut utilajele care le-au prezentat garanţia că au început lucrările pe Brâncoveanu. “S-au apucat, în sfârşit, de treabă. Nu credeam că mai scăpăm de gropile astea. Sper să se mişte repede şi să facă treabă bună”, a declarat Vlad Ionescu, un şofer de 26 de ani.

Lucrarea va avea o garanţie de cinci ani şi este realizată din fonduri proprii de la Consiliul Local. Valoare totală a lucrărilor se ridică la aproape trei milioane de lei, cu tot cu TVA.

Licitaţia s-a desfăşurat electronic. Firmele care câştigătoare sunt “Valah Construct” şi “Argecom”, ambele din Piteşti.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite